Actieve vakanties

Er worden veel actieve vakanties georganiseerd in Schotland. Of het nu gaat om de Whiskytrail, wandelvakanties, kanotochten, fietsvakanties, tourtochten en is er allemaal. Zoek op het Internet en je komt het vanzelf snel tegen. Hier vindt u enkele organisaties waar u vast kunt rondneuzen in hun aanbod.

Golfreizen.nu 

Golfreizen.nu is gespecialiseerd in het aanbieden van Golfvakanties. Op deze site kunt u uw golfreis naar Schotland uitzoeken en indien gewenst ook boeken. Schotland, de bakermat van het golfspel is natuurlijk in hun reisaanbod opgenomen. Zij bieden natuurlijk alle golf top locaties. Via de link golfbestemmingen krijgt u ook een totaal overzicht van al hun golfaccommodaties overzichtelijk per land weergeven. Ook kunt de Zoek & Boek functie gebruiken om eenvoudig uw golfvakantie uit te zoeken.noSun

noSun reizen heeft als doel; het aanbieden van actieve groepsreizen door landen, die niet direct bekend staan als populaire zonnige vakantiebestemmingen. Je kunt hierbij denken aan landen als Noorwegen, Zweden, Ierland, Schotland, Tsjechie, Wales, etc.
noSun heeft daarbij bewust gekozen voor rondreizen met "kleine" groepen. Hiermee scheppen we de voorwaarden voor een goed contact tussen reisbegeleider en deelnemers en deelnemers onderling.
Gedurende de reis, zorgt de reisbegeleider voor een perfecte mix van; activiteiten in de natuur, culturele uitstapjes en avontuur, waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de wensen en verwachtingen van de deelnemers.
 

 
SNP.

Kom in de avontuurlijke wereld van SNP. De grootste Nederlandse touroperator gespecialiseerd in actieve reizen naar meer dan 270 reisbestemmingen 'all over the world'. SNP heeft, als partner van de ANWB,  niet voor niets deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor deze unieke reisformule. Zij vinden de wereld te mooi om ongemerkt aan je voorbij te laten gaan.

 

 

 

 

Hillwalk Scotland - Wandelen in Schotland.

Stelt u zich eens een wandelvakantie in Schotland voor die helemaal voor u op maat is gemaakt. Een wandelvakantie waarbij u vertelt wat u wilt. Welke dag u wilt beginnen, wanneer u wilt eindigen, hoe ver u elke dag wilt wandelen. Op een Hillwalk Scotland wandelvakantie zijn het alleen uw wensen die belangrijk zijn. U bent de beste persoon om te beslissen wat u wilt. Zij zijn de beste mensen om het voor u te organiseren. Zij vervoeren uw bagage, zullen u alles vertellen over de Schotse geschiedenis en folklore en laten u zien waar u het beste eten en de beste plaatselijke whisky kunt vinden.

 

Paragraaf lijn
 

Select Your language
 
 Dutch     English   
Active: Dutch