Een camper huren.


Huren in Schotland of in Nederland?

Mocht je nu niet in bezit zijn van een eigen camper, dan kan je er altijd één huren. Je kan de keus maken een camper in Schotland of in Nederland te huren. Alles heeft z'n voor en z'n nadelen. Huur je een camper in Schotland, dan zal je er eerst heen moeten gaan met eigen vervoer (ferry of via de tunnel) of je zal er naar toe moeten vliegen. Bij een in Schotland gehuurde camper zit het stuur aan de rechterkant, dat is altijd weer even wennen.

Huur je een camper in Nederland, dan ben je voor de overtocht met de ferry vaak iets meer kwijt dan wanneer je met je eigen (personen)auto gaat. Wij hebben in ieder geval altijd gekozen om een camper in Schotland te huren. De prijzen zijn aantrekkelijker, je vliegt er in een paar uur naar toe. Onze ervaringen zijn positief, ook dat het stuur aan de rechterkant zit is beter. Het went snel en is toch ook wel veiliger op de weg.

 

Dankzij de unieke samenwerking met TravelHome Campervakanties kunt u via onze website een camper huren in Nederland of in Groot Brittannië. TravelHome heeft voor iedere wens een oplossing op gebied van Camperverhuur.

 

Op Marktplaats.nl  staan vele campers te huur. Deze worden zowel door bedrijven als door particulieren aangeboden.
Marktplaats.nl  is in ieder geval een goed startpunt om ideeën op te doen. 

 

Wij kwamen in contact met Wild Horizon toen we het plotseling op onze heupen hadden en vlug een weekje tussenuit wilde. Deze organisatie voelt dan wel precies aan hoe ze jou dan het beste kunnen helpen. Van de luxe van de camper tot het gemak van de afhandeling, alles is er op gericht om het de klant naar de zin te maken. Het kost iets meer, maar dan heb je ook wat. Een echte aanrader.
 

Op internet zijn genoeg verhuurbedrijven te vinden. We hebben hier enkele van deze bedrijven voor je op een rijtje gezet.

Bedrijf Plaats

Nederland

CAMPER- & VOUWWAGENVERHUUR AMERONGEN Amerongen
Camperdeluxe.nl Ruinerwold
JB Kampeerauto’s BV Soest
CamperToday - VW camper verhuur Elst (Gld)
Goedbegin.nl Heel Nederland

Schotland

Motorhome International Edinburgh
Car Rental Scotland Diverse plaatsen in Schotland
Camperpage on Walkhighlands Diverse plaatsen in Schotland

 

Huren van een camper in de UK.

Het bedrijf Motorhome Group dat in de UK gevestigd is, heeft veel keus aan campers die in gehuurd kunnen worden. Zowel in Engeland als in Schotland zijn diverse plaatsen waar de camper kan worden afgehaald. Indien u eraan denkt een camper te huren aan de overkant van de plas, is deze site een must om te bezoeken. 

 

Paragraaf lijn
 

Select Your language
 
 Dutch     English   
Active: Dutch

DFDS Overtocht

Voordeel bij bol.com