Een stacaravan huren in Schotland


Eén van de populaire manieren om te verblijven in Schotland is het huren van een stacaravan. Er zijn vele benamingen in het Engels voor een stacaravan. O.a.: Caravan; Holidayhome; Static caravan.
Als u met deze woorden zoekt in google krijgt u veel informatie.


Keuzes maken.

Het moeilijkste dat komt kijken bij het huren van een stacaravan is het vinden, of kiezen, van de locatie waar je je vakantie wilt doorbrengen. Wil je een plek aan zee of juist in de bossen. In het hoge noorden of juist wat dichter bij de Borders. Op een groot park of juist op een kleine campingsite bij de boer. Moet het park zo rustig mogelijk zijn, of liggen de wensen meer bij een uitgebreid kinderopvang en genoeg speel mogelijkheden.
Het zal u duidelijk zijn dat voor ieder wens wel een park (campingsite) te vinden is.

 

De stacaravan.

De te huren stacaravans zijn meestal jong en voldoen aan de eisen van deze tijd. Zij zijn voorzien van vele gemakken zoals warm stromend water, toilet, douches, TV, koelkast, etc. Eigenlijk alles wat de moderne mens zich wensen kan. Er kan ook gekozen worden op het aantal personen die erin moeten verblijven. De meest gangbare aantallen zijn 4 tot en met 8 personen. 


De reis.

Als u in Schotland een stacaravan huurt, kunt u het beste met eigen vervoer (motor of auto) naar Schotland gaan. U kunt dan gebruik maken van een ferry of van de shuttle. Als alternatief kunt u natuurlijk ook kiezen om met het vliegtuig te reizen en in Schotland een auto te huren en daarmee naar de betreffende campsite te reizen. Wilt u echter gebruik maken van het openbaar vervoer, dan is het zeer raadzaam om te onderzoeken of de betreffende camping / park dicht bij een bus/trein halte is gevestigd. Zie HIER de mogelijkheden van reizen naar/binnen Schotland.

 

Verhuur locatie overzicht

Met behulp van de tool GOOGLE-MAP hebben we de bij ons bekende verhuur locaties van stacaravans voor jou op de kaart van Schotland gezet. Wij zijn ons bewust dat deze opsomming niet compleet zal zijn. Daarom willen we je vragen ons informatie te sturen van de locaties die jij wel kent, maar niet bij ons in het overzicht voorkomen.


Naar het overzicht

 

Het begin.

Hieronder treft u enkele links aan. Zij vormen goede startpunt voor uw zoektocht. Er is zoveel te vinden in Schotland met betrekking tot dit onderwerp, dat wij ons ter degen realiseren dat deze opsomming verre van compleet zal zijn. Het is slechts bedoeld als startpunt van een zoektocht naar de juiste plaats/camping/stacaravan.
Veel succes!!. 

Hoseasons biedt veelal individuele, kleinschalige vakantieparken door heel Groot-Brittannië, waarbij rust, ruimte en natuur centraal staan. Het gevarieerde aanbod biedt voor zowel gezinnen als couples uitstekende accommodatie in lodges, vakantiewoningen en stacaravans. U vindt in de desbetreffende prijstabel van het park wat wel/niet is inbegrepen.
Online zo geboekt, en je hebt je plekje gereserveerd bij één van de grootste Engelse organisaties dat er is op gebied van vakantiehuisvesting.

 

Caravan SiteFinder is een website dat zeer veel mogelijkheden biedt om een stacaravan te huren in Schotland. Meer dan 250 parken in heel schotland. Ook is het mogelijk om de stacaravans aan te schaffen.

 


Bij "Rent a Holiday Caravan.com" is keuze uit meer dan 25 parken over heel Schotland.

Direct Holiday Homes is een organisatie dat voor direct contact zorgt tussen een huurder en verhuurder (meestal particulier) van een stacaravan in Schotland. Of er bewaking van kwaliteit is, is ons niet bekend. Dus let goed op en probeer goede afspraken te maken.

 

Static Caravan UK is net als de hierboven genoemde Direct Holiday Homes een bemiddelingsorganisatie. Particuliere eigenaars van stacaravans verhuren hun bezit via dit buro. Static Caravans UK heeft ongeveer 50 stacaravans in de verhuur op diverse locaties in Schotland.

Paragraaf lijn
 

Select Your language
 
 Dutch     English   
Active: Dutch

DFDS Overtocht