Rondreizen door Schotland


Eén van de snelste manier om een land beter te leren kennen, iets te weten te komen over haar cultuur, de natuur, de historie, gebruiken en eigenaardigheden, is met een georganiseerde reisgezelschap mee te gaan. De betreffende organisaties verzorgen interresante excursies, bezichtingen, stedentrips, cruises en bezoeken aan evenementen. 

House of Britain.

Bij House of Britain Zijn diverse mogelijkheden om georganiseerd op reis te gaan. Voorbeeld is de West Highland Way. Wandel van Glasgow naar Fort William over Schotlands populairste langeafstandspad. U wandelt langs Loch Lomond en dwars door het hart van de Schotse Hooglanden naar de voet van de Ben Nevis.

 

Buro Britain. 

Buro Britain verdiept zich al vele jaren in het mooiste dat Schotland te bieden heeft en nog steeds komen daar nieuwe ontdekkingen bij. Die kennis wordt vertaald naar een gevarieerd aanbod waarin u voluit kunt genieten van wat dit prachtige land te bieden heeft: hotel-, trein- en auto- en zelfs motorrondreizen, rondreizen langs B&B's, lodges, vakantiewoningen en natuurlijk whiskydistilleerderijen, bootreizen naar de Hebriden, Orkney en de Shetland eilanden. Zoveel manieren om uw (brave)hart aan Schotland te verliezen... 

 

Campingreizen.

Helaas zijn er geen campings in Schotland waar reizen naar georganiseerd worden zoals VacanceSoleil.
In Schotland zijn zeer veel vakantieparken ingericht met stacaravans. Dit is voor jongeren en jonge gezinnen een uitkomst om met een klein budget Schotland te ontdekken. Dit geld natuurlijk ook voor de wat luxere kampeerders onder ons. Ook wanneer je met je eigen tent of caravan erop uit trekt zijn de Schotse campings een goede tussenstop. Het is in Schotland toegestaan om 'wild' te kamperen, er zijn wel enkele regels voor. Op deze website is hier meer over te lezen.


Actieve vakanties

Er worden veel actieve vakanties georganiseerd in Schotland. Of het nu gaat om de Whiskytrail, wandelvakanties, kanotochten, fietsvakanties, tourtochten en is er allemaal. Zoek op het Internet en je komt het vanzelf snel tegen. Hier vindt u enkele organisaties waar u vast kunt rondneuzen in hun aanbod.

Golfreizen.nu 

Golfreizen.nu is gespecialiseerd in het aanbieden van Golfvakanties. Op deze site kunt u uw golfreis naar Schotland uitzoeken en indien gewenst ook boeken. Schotland, de bakermat van het golfspel is natuurlijk in hun reisaanbod opgenomen. Zij bieden natuurlijk alle golf top locaties. Via de link golfbestemmingen krijgt u ook een totaal overzicht van al hun golfaccommodaties overzichtelijk per land weergeven. Ook kunt de Zoek & Boek functie gebruiken om eenvoudig uw golfvakantie uit te zoeken.noSun

noSun reizen heeft als doel; het aanbieden van actieve groepsreizen door landen, die niet direct bekend staan als populaire zonnige vakantiebestemmingen. Je kunt hierbij denken aan landen als Noorwegen, Zweden, Ierland, Schotland, Tsjechie, Wales, etc.
noSun heeft daarbij bewust gekozen voor rondreizen met "kleine" groepen. Hiermee scheppen we de voorwaarden voor een goed contact tussen reisbegeleider en deelnemers en deelnemers onderling.
Gedurende de reis, zorgt de reisbegeleider voor een perfecte mix van; activiteiten in de natuur, culturele uitstapjes en avontuur, waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de wensen en verwachtingen van de deelnemers.
 

 
SNP.

Kom in de avontuurlijke wereld van SNP. De grootste Nederlandse touroperator gespecialiseerd in actieve reizen naar meer dan 270 reisbestemmingen 'all over the world'. SNP heeft, als partner van de ANWB,  niet voor niets deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor deze unieke reisformule. Zij vinden de wereld te mooi om ongemerkt aan je voorbij te laten gaan.

 

Paragraaf lijn
 

Select Your language
 
 Dutch     English   
Active: Dutch

DFDS Overtocht