Reizen naar Schotland

Reizen naar Schotland

Vervoer in Schotland

Vliegen naar Schotland Auto huren
Via eurotunnel naar Schotland  Met de trein door Schotland
Via een georganiseerde reis  Met de bus door Schotland
Varen naar Schotland   
Met de trein naar Schotland   

Je kan het, zoals met zo veel dingen in het leven, zo snel of langzaam, zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Om aan de andere kant van de Noordzee te komen zijn vele mogelijkheden. Iedere mogelijkheid heeft zijn voor- en zijn nadelen.


Ga je voor een kort verblijf.

Ga dan vliegen en huur ter plekke een auto of maak gebruik van het openbaar vervoer. Neem afhankelijk van je budget een B&B (Bed & Breakfast) of een hotel er zijn ook Hostels of jeugdherbergen. Bij een kort verblijf kan je natuurlijk ook kiezen voor een stedentrip of een outdoor sport evenement.


Blijf je wat langer, zeg minstens 2 a 3 weken.

Dan is het misschien beter om je eigen auto mee te nemen. Dan moet je wel met een ferry over het water of eronderdoor via deHighlandroad to somewhere Eurotunnel. Ga je zonder auto, dan kan vliegen zeker een goedkopere optie zijn dan varen. We zeggen KAN goedkoper zijn, want sommige rederijen bieden voor motorrijders of voetgangers een zeer goedkope overtocht aan. Bij een langere reis kan je daarom ook overwegen om het Schotse openbaar vervoer te gebruiken. Zowel de trein- als bus verbindingen zijn uitstekend geschikt en er is praktisch geen plaats dat niet te bereiken is.
 

Vele mogelijkheden te over!!

Wat dacht je van een camper huren of heb je zelf de beschikking over een camper of caravan? In Schotland zijn zeer mooie campings, maar je mag ook wild camperen.
Ben je gauw zeeziek, neem de shutle onder het kanaal en rij verder naar het noorden. Eenmaal aangekomen zijn er legio mogelijkheden om te verblijven. Afhankelijk van het budget kan je naar een Jeugdherberg, hostel, B&B of hotel gaan. Ook zijn er mogelijkheden om een (sta)caravan, een appartement of een typisch Schotse Cottage te huren.


Georganiseerd op reis.

Zo zie je maar, er zijn ruim voldoende mogelijkheden. Ook als je georganiseerd op reis wil. Er zijn genoeg reisorganisaties die rondreizen, verzorgde vakanties etc, organiseren. Wij zullen proberen je zo uitgebreid mogelijk te informeren zodat je een gedegen keuze kunt maken.

Paragraaf lijn
 

Select Your language
 
 Dutch     English   
Active: Dutch

Stena Line